Alternative English School
Érdeklődőknek HallgatóinknakAktualitások
 

 

KÉPZÉSI KÍNÁLATUNK

 

OKTATÁS 5 NYELVEN

    

 

 

2016. évi képzési kínálatunk:

 

 

VIZSGATRÉNINGEK

 

 

 

 

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által minősített és ajánlott nyelviskola

http://www.nyelviskola.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskolánkban angol, német, orosz és francia nyelven indítunk képzéseket kezdőtől a felsőfokig; de a magyar, mint idegen nyelv oktatása is megtalálható.

 

KÉPZÉSI TÍPUSOK

Általános nyelv • Szaknyelvi képzések • Vizsgatréningek • Intenzív képzések • Speciális, egyedi tematikájú képzések

 

GYERMEK TANFOLYAMOK

Képzéseinken a gyermekeket életkori sajátosságaiknak megfelelő tematikájú tananyaggal, korcsoporti és szintek szerinti csoportbeosztásban tanítjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek a nyelvtanulást élményekkel és sikerrel teli tevékenységként éljék meg, megalapozva ezzel, hogy a későbbiekben újabb nyelv tanulásába is örömmel kezdjenek. 

 

VÁLLALATI KÉPZÉSEK

A gazdasági változások és a technikai fejlődés felgyorsulása gyors és rugalmas reagáló képességet kíván a felnőttképzési intézményektől. Ennek érdekében új és innovatív - cégreszabott - oktatási módszerek bevezetésére, és egy kompetencia alapú képzésre épülő, új tanulási kultúra kialakítására törekszünk.

Üzleti képzéseink célja, hogy ügyfeleink részére egy gyakorlatias, a mindennapi feladatok sikeres megoldásában is hasznosítható nyelvtudást, tárgyalási, előadási nyelvi technikákat nyújtsunk. A képzések struktúrája alkalmazkodik a különböző nyelvtanulói igényekhez és céges megrendelőink speciális követelményrendszeréhez. Büszkén mondhatjuk el, hogy hosszú évek óta kiemelt partnereink között tudhatjuk a térség meghatározó cégeit. Rendszeresen részt veszünk állami- és Európai Uniós finanszírozású képzési projektek lebonyolításában (HEFOP, TÁMOP, GOP). A képzési dokumentáció elkészítésében teljeskörű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek.

MAGÁNÓRÁS KÉPZÉSEK

A képzés tananyagát, részletes igényfelmérést követően hallgatónk egyéni céljának megfelelően, személyre szabottan alakítjuk ki, rugalmasan alkalmazkodva tanulási ritmusához és időbeosztásához.

 

SZINTFELMÉRÉS, KÉPZÉSI TANÁCSADÁS

Tanáraink a képzéseink iránt érdeklődők részére díjmentes idegennyelvi szintfelmérést tartanak, igény szerint képzési tanácsadással egybekötve, hogy a tanuláshoz a legmegfelelőbb képzésti formát ajánlhassák.

 

Lap tetejére Vissza Főoldal Nyomtatható verzió
 
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 06-0105-02 Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-1629 Adatvédelmi nyilatkozat