Alternative English School
Érdeklődőknek HallgatóinknakAktualitások
 

 

INTÉZMÉNYÜNKRŐL

     

Az angol-magyar alapítású Alternative English School 1992 óta a képzési piac aktív szereplője. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy a társadalmi és gazdasági változásokat figyelembe vevő összehangolt képzési rendszert működtessünk.

 

Képzési programjainkat és oktatási módszereinket - ügyfeleink igényeinek megfelelően - folyamatosan egyedi megoldásokkal bővítjük. Sokszínű, érdekes tananyagon keresztül ismertetjük meg a nyelvet, ezzel is segítve hallgatóinkat a mielőbbi aktív önálló nyelvhasználat eléréséhez.

 

Szakmai eredményeink, 23 éves szakmai tapasztalatunk és a térségben egyedülálló képzési referenciánk a garancia arra, hogy hallgatóink intézményünkben színvonalas szolgáltatásokban részesülnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által minősített és ajánlott nyelviskola

http://www.nyelviskola.hu/

 

 

 

 

 

Felnőttképzési engedély száma:

E-000490/2014

 

 

Engedélyezett képzési programok:

 

 

Angol nyelv:

E-000490/2014/C001

 

Német nyelv:

E-000490/2014/C002

 

Orosz nyelv:

E-000490/2014/C003

 

 

 

Hallgatói elégedettségmérések átlageredményei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY - ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSI PROGRAMOK

Az Alternative English School a 2013. évi felnőttképzési törvény szerinti engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény (E-000490/2014), mely garanciát jelent a szakszerű működésre és biztosítja a képzésben résztvevőket arról, hogy intézményünk felnőttképzési tevékenységét a jogszabályban meghatározott magasabb minőségi követelményeknek megfelelően végzi. Angol, német és orosz nyelvi programjaink a felnőttképzési törvény szerinti engedélyezett programok, így egyben áfa mentesek is.

 

A NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE ÁLTAL MINŐSÍTETT ÉS AJÁNLOTT NYELVISKOLA

 

Ezt a védjegyet az 1992-ben alakult Nyelviskolák Szakmai Egyesülete adja egy 50 szempontot tartalmazó többszörösen díjnyertes minősítési rendszer alapján, így az „AJÁNLOTT Nyelviskola” cím, valódi garanciát jelent. A NYESZE Q minősítése jelenleg az egyetlen olyan független szakmai minősítési rendszer, amely nem csak a nyelviskolák dokumentumai alapján ítél, hanem a nyelvoktatás színvonaláról közvetlenül, óralátogatások során is meggyőződik, szem előtt tartva azt, amit a nyelvtanuló tapasztal, amikor beiratkozik egy nyelviskolába. A minőségellenőrzést tehát a tanulók szemszögéből végzi.

 

HATÉKONY OKTATÁSI MÓDSZEREK - SZEMÉLYES FIGYELEM

Kislétszámú csoportos, és magánórás képzéseink során fontosnak tartjuk, hogy hallgatóink a lehető legrövidebb idő alatt érjék el a kívánt nyelvi szintet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk:

  • a korszerű, hatékony oktatási módszerek alkalmazására
  • a beszédközpontú oktatásra
  • az órák kellemes légkörének kialakítására
  • gyakorlatias, élményszerű képzési formára
  • mindennapokban jól hasznosítható nyelvismeret megalapozására, sikerélményt biztosítva ezzel hallgatóinknak, mely további lendületet ad tanulásukhoz.

 

 

 

SZINTRENDSZERÜNK

Vezető tanáraink által kidolgozott, képzési szintrendszerünk igazodik az Európa Tanács Közös Európai Nyelvi Referenciakeretéhez (A1-C2). Hallgatóinkat - figyelembe véve igényeiket, valamint előzetesen más nyelvből szerzett ismereteiket is - szintfelmérést követően osztjuk be a megfelelő szintű csoportba. A képzéseket szakmai vezetőnk és vezető tanáraink folyamatosan figyelemmel kísérik, mely garantálja, hogy hallgatóink időhatékonyan és eredményesen haladjanak előre a nyelvtanulásban.

 

KORSZERŰ OKTATÁSI ANYAGOK

A képzések törzsanyagát - hallgatóink céljainak eléréséhez leginkább megfelelő - többségében külföldi tananyagok alkotják. A speciális kiegészítő tananyagok összeállítását iskolánk folyamatosan bővülő, több mint 6000 darabot számláló könyv- és médiatára segíti.

 

TANÁRAINK

Tanáraink kiválasztásánál, a szakmai elemeken túl (szakmai diploma, módszertan, naprakész nyelvi kompetencia, referencia), a személyiségük is lényeges szempontként szerepel. 

 

Munkatársaink rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, közülük többen állami, ill. nemzetközi nyelvvizsgáztatói képesítéssel is rendelkeznek (Euro, LCCI, City & Guilds, Origó, BME).

 

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A képzéseket szakmai vezetőink folyamatosan figyelemmel kísérik, mely garantálja, hogy hallgatóink gyorsan és eredményesen haladjanak előre a nyelvtanulásban. Minőségpolitika

 

Lap tetejére Vissza Főoldal Nyomtatható verzió
 
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 06-0105-02 Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-1629 Adatvédelmi nyilatkozat