"First Class" Hírlevél

 

 

Miért érdemes feliratkozni?

 

Ön ezentúl az elsők között értesülhet iskolánk aktuális híreiről, induló képzéseiről, rendezvényeiről, akcióiról, valamint a nyelvvizsgákkal kapcsolatos információkról.

 

 

 

 

 

Az évente négy alkalommal megjelenő hírlevélben az aktualitások mellett nem feledkezünk meg az oly népszerű nyelvi rejtvényekről, és a nyelvtanulással kapcsolatos rövid, érdekes cikkekről sem. A "First Class" évente négy alkalommal olvasható; rendkívüli hír esetén különszámot jelentetünk meg. Reméljük, hogy hírlevelünk elnyeri tetszését, és segítséget tud majd nyújtani Önnek a nyelvtanulással kapcsolatos napi hírek közti eligazodásban.

 

 

Üdvözlettel:

az Alternative English School munkatársai

 

 

 

Feliratkozás

Név:
E-mail cím:
KépkódÍrja ide a képen látható kódot!
 

Leiratkozás

 

A leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét a fenti ürlapon (és a képkódot is), majd nyomja meg a Lemondás gombot.

A megadott címre egy szándékát megerősítő e-mail-t küldtünk, melyben egy weboldal címe található. E weboldal megtekintésével véglegesíti lemondását. Erre azért van szükség, hogy megrendelését mások ne tudják az Ön nevében lemondani.

Továbbá, minden hírelvél alján talál egy leiratkozás linket, melynek segítségével azonnal leiratkozhat.

Lap tetejére Vissza Főoldal Nyomtatható verzió

Angol szakos nyelvtanárokat keresünk

2014-11-07 14:28:59

Angol szakos nyelvtanárokat keresünk kecskeméti és környékbeli, elsősorban vállalati oktatási helyszínekre. Nagy múltú, felnőttképzési engedéllyel rendelkező Alternative English School Nyelviskolánkban munkatársainknak hosszú távú együttműködést és folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Régebbi híreink
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 06-0105-02 Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-1629